مواد لازم : مرغ آبپز خرد شده یک پیمانه - جعفری خرد شده یک پیمانه - هویج رنده شده یک پیمانه - پیاز خرد شده 3 قاشق غذاخوری - مایونز کم چرب 1/4 لیوان - خامه کم چرب 1/4 لیوان - نودل (رشته چینی)آماده یک بسته
طرز تهيه :
سس مایونز و خامه را در یک ظرف جداگانه با یکدیگر مخلوط می کنیم. در یک کاسه بزرگ مرغ ، جعفری پیاز و هویج را مخلوط می کنیم. سپس مخلوط مایونز و خامه را به آن اضافه می کنیم. نودل را (در حدود ۳ تا ۴ دقیقه) در آب جوش قرار می دهیم و آن را آبکش کرده و به مخلوط سبزیجات و مرغ اضافه می کنیم. برای جلوگیری از خمیر شدن رشته چینی بهتر است قبل از سرو کردن سالاد به مخلوط اضافه شود. نودل یا همان رشته در تمام فروشگاه های مواد غذایی موجود است.
مواد لازم : سینه مرغ 1/2 پیمانه - کلم بروکلی 100 گرم - کنسرو نخود فرنگی دلپذیر 100 گرم - گوجه فرنگی 2 عدد - سس مایونز دلپذیر 2 قاشق سوپ خوری - آبلیمو 2 قاشق مرباخوری - نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه :
ابتدا سینه مرغ را پخته و آن را تکه تکه می کنیم. سپس کلم بروکلی گوجه فرنگی و فلفل دلمه را خرد کرده به همراه کنسرو نخودفرنگی دلپذیر با مرغ تکه تکه مخلوط نموده و همچنین برای مزه دار شدن سالاد آبلیمو نمک فلفل و سس مایونز دلپذیر را به مواد اضافه کرده و خوب هم می زنیم و به مدت یک ساعت در یخچال میگذاریم.
مواد لازم :
کمپوت آناناس : 1 قوطی - ژامبون 200 گرم - کنسرو ذرت دلپذیر 1 پیمانه - ساقه کرفس 2 عدد - کنسرو نخودفرنگی دلپذیر 1/2 پیمانه - پیازچه 1/3 پیمانه - خامه 1 قاشق غذاخوری - سس مایونز دلپذیر به میزان لازم - نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه :
ساقه کرفس پیازچه و کمپوت آناناس را خرد کرده و با کنسرو نخودفرنگی دلپذیر و کنسرو ذرت دلپذیر مخلوط می نماییم. ( بهتر است کرفس را 15 دقیقه داخل سرکه قرار داده تا ترد شود. ) سپس خامه را به سس مایونز دلپذیر اضافه کرده و به آن نمک و فلفل می افزاییم. سس را با سالاد مخلوط کرده و آن را به مدت 2 ساعت داخل یخچال قرار می دهیم.
مواد لازم :
تن ماهی دلپذیر : 1 قوطی - ماکارونی مدل دار 200 گرم - پیازچه : 1/2 پیمانه - سس مایونز دلپذیر 3 قاشق غذاخوری - آبلیمو 2 قاشق غذاخوری - نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه :
ماکارونی را داخل آبجوش ریخته سپس آبکشی می کنیم. تن ماهی دلپذیر ( حتما 20 دقیقه جوشانده شسود ) را با پیازچه ماکارونی سس مایونز دلپذیر نمک و فلفل مخلوط کرده و در ظرف مناسبی ریخته و آن را با سس مایونز دلپذیر تزیین می نماییم.
مواد لازم : ماکارونی مدل دار 350 گرم - کالباس 500 گرم - گوجه فرنگی 500 گرم - شیر 2 قاشق سوپ خوری - خامه 2 قاشق سوپ خوری - تخم مرغ آبپز 7 عدد - خیارشور دلپذیر 500 گرم - سس مایونز دلپذیر 1/2 پیمانه - آبلیمو 1/2 پیمانه - خردل به میزان لازم - نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه :
ماکارونی را در آبجوش ریخته سپس آبکشی می کنیم. گوجه فرنگی تخم مرغ کالباس و خیارشور دلپذیر را به صورت نگینی خرد کرده و با ماکارونی مخلوط می نماییم. سس سالاد خامه آبلیمو خردل نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و شیر را آرام آرام به مواد اضافه می کنیم. سس سالاد را روی سالاد ریخته روی ظرف را با فویل می پوشانیم و به مدت دو ساعت داخل یخچال قرار می دهیم. در انتها سالاد را با سس مایونز دلپذیر و گوجه فرنگی تزیین می کنیم.
مواد لازم :
کنسرو لوبیا چیتی دلپذیر 1 پیمانه - خیارشور دلپذیر 250 گرم - فلفل دلمه ای 1 عدد - هویج متوسط 4 عدد - سیب زمینی 2 عدد - سس مایونز دلپذیر به میزان لازم - آبلیمو 2 قاشق سوپ خوری - نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه : سیب زمینی ها را پخته و همراه با فلفل دلمه هویج و خیارشور دلپذیر خرد کرده و مخلوط میکنیم. سس مایونز دلپذیر را با کمی آبلیمو و نمک و فلفل مزه دار کرده و به مخلوط سیب زمینی اضافه می نماییم. در انتها سالاد را به مدت یک ساعت داخل یخچال قرارداده و سپس آن را با سس مایونز دلپذیر تزیین می کنیم.
مواد لازم :
جعفری خرد شده یک چهارم فنجان - نعناع خرد شده ۴ قاشق سوپخوری - بلغور گندم پخته شده ۳ فنجان - کنسرو ذرت دلپذیر یک قوطی - گوجه خرد شده یک عدد بزرگ - سس رنچ دلپذیر یک چهارم فنجان - نمک یک دوم قاشق چایخوری - خیار خرد شده ( دلخواه)دو عدد - نان پیتا یک بسته
طرز تهیه:
در یک کاسه بزرگ بلغور گندم، ذرت، جعفری، نعناع، گوجه، نمک و سس رنچ دلپذیر را مخلوط کنید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید. پس از آن می توانید این سالاد را با نان پیتا و خیار میل کنید.
مواد لازم:
مرغ یک عدد سینه مرغ - پیازچه کوچک ۳ یا ۴ عدد - جعفری خرد شده ۱۰۰ گرم - نان تست ۱۲ عدد - تخم مرغ ۳ عدد - خیارشور ۲۰۰ گرم - هویج ۱عدد - سس مایونز دلپذیر یک فنجان - ماست یک فنجان - سس هزار جزیره دلپذیر۳ قاشق غذاخوری - نمک و فلفل و ذرت به میزان لازم
طرز تهیه:
مرغ رو میپزیم و ریش ریش می کنیم.تخم مرغ رو رنده می کنیم.
خیارشور تو یه ظرف جدا رنده می کنیم و آب خیارشور رو می گیریم.هویج رو رنده می کنیم.جعفری و پیازچه رو خوب شسته و خرد می کنیم.
همه مواد را با ترکیب سس ها و نمک و فلفل مخلوط می کنیم.
کناره های نان های تست را می بریم و در ظرفی که می خواهیم کیک را سرو کنیم.
یک ردیف از نان تست را می بریم و در ظرفی که می خواهیم کیک را سرو کنیم.
یک ردیف از نان تست می چینیم و رویش یک لایه از مایه مرغ را روی نان ها پخش می کنیم و روی مواد کمی ذرت شیرین یا نخود سبز پخته می پاشیم. و باز یک لایه نان تست روی مواد گذاشته و به همان ترتیب قبل عمل می کنیم.
میشه کیک رو در ۳ ردیف ۴تایی درست کرد که به شکل مربع دربیاید.
روی کیک را با پلاستیک فریزر می پوشانیم و چند ساعت در یخچال گذاشته تا جا بیوفتد و سپس تمام سطح و دیواره ها ی کیک را با سس مایونز دلپذیر می پوشانیم و با سس هزارجزیره دلاپذیر تزیین می کنیم
مواد لازم برای ۶نفر:
سیب زمینی آبپز نگینی خرد شده سه لیوان - سینه مرغ آبپز یا کالباس نگینی خرد شده دو لیوان - خیار شور نگینی ریز خرد شده یک لیوان - پیاز چه نگینی ریز خرد شده یک لیوان - شوید خرد شده سه چهارم لیوان - ماست خامه ای نصف لیوان - سس مایونز نصف لیوان - آبلیمو و ادویه به میزان لازم
طرز تهیه:
۱-تمام مواد را میپزیم و نگینی خرد میکنیم.
۲-سپس سس را درست میکنیم.برای درست کردن سس سالاد سس مایونز، آبلیمو ، ماست خامه ای، کمی فلفل سیاه ، کمی آویشن و کمی پودر سیر را با هم مخلوط میکنیم.
۳-سس را با مواد خرد کرده مخلوط میکنیم و چند ساعت درون یخچال میگذاریم تا سرد وسفت شود.
طرز قالبی کردن سالاد:
برای تزیین این سالاد می توانید در قالبه مورد نظر پلاستیک فریزر بیندازید.میتوانید کمی قالب را خیس کنید تا پلاستیک به قالب بچسبد و مواد را در قالب ریخته و با پشت قاشق فشار میدهیم. روی قالب را با پلاستیک میپوشانیم و قالب را در یخچال میگذاریم و بعد در ظرف مورد نظر آنرا بر میگردانیم و پلاستیک را از ان جدا میکنیم.
سایر نکات:
*اگر از طعم روغن زیتون خوشتان می اید میتوانید چند قاشق روغن زیتون به سالادتان اضافه کنید.
*اگر دوست دارید این سالاد مزه ی سالاد یونانی بگیرد میتوانید چند حبه سیر به سالاد اضافه کنید.
*حتما قبل از سرو این سالاد چند ساعت ان را داخل یخچال قرار بدهید.
*در آخر این نکته را بگویم که وقتی مواد سالاد گرم هست سعی کنید سس رو اضافه نکنید. چون در این حالت تمام سس به خورد مواد میرود و باعث میشود سس بیشتری مصرف کنید.
مواد لازم : لوبیا چیتی، قرمز و سفید پخته شده از هر کدام یک لیوان - نخود پخته شده نصف لیوان - سیب زمینی پخته شده یک عدد - جوانه ماش یا گندم یک لیوان - کشمش پلویی نصف لیوان - سس مایونز دلپذیر نصف لیوان - تخم مرغ پخته دو عدد - لبوی پخته شده دو عدد - نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه :
ابتدا حبوبات را از 12 ساعت قبل خیس کرده و می پزیم، سپس آنها را در آبکش ریخته تا آبشان کاملا کشیده شود، پس از خشک شدن آنها را با سیب زمینی پخته شده، کشمش و جوانه مخلوط می کنیم. سپس مایونز را با نمک و فلفل زده و به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم تا به صورت یکنواخت دربیاید. آن گاه آن را به مدت 30 دقیقه در یخچال می گذاریم تا آماده مصرف شود. سپس در ظرف مناسب ریخته و با تخم مرغ و لبوی پخته شده تزئین می کنیم.
مواد لازم : سیب زمینی متوسط 3 عدد - کره 20 گرم - نمک و فلفل به میزان لازم - سس مایونز 2 قاشق غذاخوری
مواد لازم برای مغز سالاد : ژامبون خرد شده 1 پیمانه - فلفل دلمه ای خرد شده 2/1 پیمانه - خیار شور نگینی 2/1 پیمانه
مواد لازم برای تزیین روی سالاد : کلم سفید - کلم قرمز - جعفری ساطوری شده - هویج - سس مایونز - آب لبو - زعفران - کاهو
طرز تهیه:
سیب زمینی را بپزید .رنده کنید و کره را لای آن بگذارید تا با حرارت سیب زمینی آب شود. بعد نمک و فلفل و سس مایونز را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. حالا بگذارید به مدت 1 ساعت داخل یخچال بماند تا جا بیفتد. ژامبون و فلفل دلمه ای و خیارشور را با هم مخلوط کنید ( می توانید مواد دیگری جایگزین کنید مثل نخود فرنگی , هویج , ذرت , قارچ )حالا از سالاد به اندازه یک نارنگی برداشته و توی دستتان باز کنید .مقداری از مواد مغز سالاد را داخل آن بگذارید و مثل کوفته گرد کنید تا مواد لای آن مخفی شود.سالاد توپی ها را توی کلم یا جعفری یا هویج بغلتانید.( هر چقدر کلم و هویج ریزتر باشه سالاد زیباتری خواهیدداشت, از غذاساز هم میتوانید برای این کار استفاده کنید. )داخل ظرفی که می خواهید سالادها را سرو کنید کمی کاهوی خرد شده بریزید بعد سالاد توپی ها را بچینید .
برای تزئین روی سالاد از سس مایونز استفاده می کنیم , برای اینکه ترکیب رنگی قشنگی داشته باشد، میتوانید از سه رنگ سس مایونز استفاده کنید : سفید-زرد-صورتی .
طرز تهیه سس مایونز رنگی
برای تهیهی رنگ زرد , زعفران را باکمی آب جوش (فقط کمی آب جوش )مخلوط میکنیم بعد داخل سس مایونز میریزیم و مخلوط میکنیم ( برای هر رنگ 2 قاشق غذاخوری سس مایونز استفاده کردم البته کمی هم اضافه آمد )
برای تهیهی رنگ صورتی , آب لبو را با سس مایونز مخلوط کرده ( مقدار آب لبو بستگی به غلظت آن دارد تقریباً 2 قاشق غذاخوری برای کافی می باشد) .
سسها را جداگانه داخل نایلون فریزر بریزید و سر نایلون را با قیچی کمی ببرید . بعد روی سالادها را به این ترتیب تزئین کنید
مواد لازم :
600 گرم تورتلینی پنیر - 300 گرم گوجه گیلاسی نصف شده - 2/3 پیمانه فلفل سبز نسبتا تند خرد شده - 400 گرم پپرونی و سالامی ورقه شده - 225 گرم موزارلا خرد شده - 2 قاشق غذاخوری جعفری ریز شده - 6 تا 8 برگ ریحان ریز شده - یک فنجان سس ایتالیایی دلپذیر
طرز تهیه :
تورتلینی رو داخل آب جوش بریزید تا بپزد و نرم شود، بعد داخل آبکش بریزید، برای اینکه تورتلینی ها به هم نچسبند کمی روغن زیتون روی آنها بریزید و هم بزنید و اجازه دهید خنک شود. پپرونی، سالامی، گوجه، فلفل و موزارلا رو در ظرفی با تورتلینی های خنک شده مخلوط کنید. سبزیجات خرد شده و سس ایتالیایی دلپذیر را به مخلوطتان اضافه نمایید و خوب هم بزنید. در ظرف رو بپوشانید و برای 1-2 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا سالاد به خوبی طعم دار شود.
مواد لازم:
½ قوطی کنسرو لوبیا چیتی دلپذیر - 1 عدد کلم سفید خلال شده یا خرد شده - 100 گرم قارچ تفت داده شده و خرد شده - 4 عدد گردو خرد شده - 2 عدد تخم مرغ آبپز و رنده شده - 100 گرم کالباس خرد شده - به مقدار لازم سس هزار جزیره دلپذیر - 2 عدد سیب زمینی پخته و خرد شده - به مقدار لازم نمک، فلفل، آبلیمو و روغن - 2 عدد هویج خرد شده
طرز تهیه :
کلم خلال شده و ما بقی مواد را طبق ترتیب قید شده، با هم مخلوط می کنیم. سس هزار جزیره را بر روی مواد ریخته و خوب هم می زنیم تا همه مواد به سس آغشته شوند، سالاد را به مدت 10 تا 15 دقیقه در یخچال گذاشته، سپس میل نمایید.
( شایان ذکر است که می توانید از مقداری آب کنسرو لوبیا چیتی همراه با سس در سالاد برای خوش طعم کردن آن استفاده کنید. )
مواد لازم :
سیب زمینی پخته و خرد شده ½ پیمانه - روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری - کنسرو نخود فرنگی دلپذیر ½ پیمانه - سرکه یا آبلیمو 2 قاشق سوپخوری - لوبیا سبز خرد و پخته شده ½ پیمانه - نمک و فلفل به مقدار لازم - هویج خرد و پخته شده ½ پیمانه - سس مایونز دلپذیر به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا سیب زمینی، نخودفرنگی دلپذیر، لوبیا سبز و هویج خرد شده را در ظرفی ریخته، سپس روغن زیتون، نمک و فلفل را به آن می افزاییم. پس از مخلوط کردن می گذاریم تا سرد شود. سپس سس مایونز دلپذیر را به آن اضافه کرده و با مواد مخلوط می کنیم.
مواد لازم : کلم برگ 200 گرم - سس مایونز دلپذیر 2 قاشق غذاخوری - انار 2 عدد - ماست 3 قاشق غذا خوری - کشمش پلویی 100 گرم - آبلیمو یا لیمو ترش تازه 1 قاشق غذاخوری - گردو یا بادام زمینی به مقدار لازم - نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهيه :
در یک ظرف ماست، سس مایونز دلپذیر، آبلیمو، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کرده، سپس در یک ظرف جدا کلم پیچ، انار، کشمش پلویی، گردو یا بادام زمینی را ریخته و سس سالاد را به آن اضافه و مخلوط می کنیم. به جای انار می توانیم از میوه هایی مانند موز، کیوی یا پرتقال هم استفاده کنیم.
ساندویچ سالاد تخم مرغ:
مواد لازم:
تخم مرغ پخته شده 7 عدد
تره به مقدار لازم
ریحان خرد شده به مقدار لازم
سیر ریز شده نصف عدد
کرفس خرد شده به مقدار لازم
سس مایونز دلپذیر 2 قاشق غذاخوری
سس رنچ دلپذیر 2 قاشق سوپ خوری
روغن زیتون 1/4 فنجان
آبلیمو ، نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه:
در یک کاسه بزرگ تخم مرغ را با چنگال له کرده تا یکنواخت شود، سیر و کرفس را اضافه و سپس بقیه مواد را ریخته و با هم مخلوط می نماییم. در پایان نمک، فلفل و آبلیمو را اضافه کرده و با نان تست میل نمایید. همچنین برای زیبایی ترکیب غذا می توانید از فلفل دلمه ای نیز استفاده نمایید.
سالاد کاهو با سس فرانسوی دلپذیر
مواد لازم:
کاهوی آندیو 300 گرم
هویج 300 گرم
کنسرو ذرت دلپذیر 200 گرم
سرکه سیب 2 ق غذاخوری
سس فرانسوی دلپذیر: 6 ق سوپخوری
طرز تهیه:
کاهو ها را از وسط نصف کرده و با هویج ریز خرد کرده و ذرت مخلوط کنید. سرکه سیب را اضافه کرده و با سس فرانسوی دلپذیر میل کنید.
طرز تهيه سالاد اندونزی
مواد لازم :
سیب زمینی نیم کیلو
گوجه فرنگی 2 عدد متوسط
نخود فرنگی دلپذیر 200 گرم
کالباس 300 گرم
خیار شور دلپذیر 300 گرم
سس مایونز دلپذير به میزان لازم
گل کلم پخته شده 300 گرم
هویج پخته شده 250 گرم
طرز تهیه :
ابتدا سیب زمینی ها را بپزید و به قطعات ریز خرد کنید.
گوجه فرنگی، کالباس، خیارشور، گل کلم و هویج پخته را خرد کنید.
سپس تمام مواد را با هم مخلوط نمایید. در صورت تمایل کلم بروکلی پخته شده هم می توانید اضافه کنید.
سالاد را در یخچال قرار دهید و پس از گذشت حداقل 5 ساعت، سالاد را مصرف نمایید.
طرز تهیه سالاد روسی با تن ماهی دلپذیر
مواد لازم
2لیوان سیب زمینی پخته و خرد شده
1 لیوان نخود فرنگی دلپذیر
یک دوم لیوان لبو یا هویج پخته و خرد شده
1 قوطی تن ماهی دلپذیر
یک دوم لیوان سبزی خرد شده( نعناع، جعفری و ترخون)
یک دوم لیوان خیارشوردلپذیر
3 تا 4 قاشق غذا خوری سرکه
140 گرم سس مایونز دلپذیر
نمک و فلفل به مقدار کافی
طرز تهیه:
سیب زمینی پخته را با نخود سبز پخته، لبو یا هویج پخته ( در تابستان بجای لبو از هویج می توان استفاده کرد) و تن ماهی بدون روغن مخلوط می کنیم.سس مایونز را با سرکه، نمک، فلفل و سبزیجات خرد شده و خیار شور مخلوط می کنید. مواد قبلی را داخل سس ریخته و بهم می زنیم سالاد را در یک ظرف ریخته و می توان روی آن را با گوجه فرنگی و خیار شور و کالباس حلقه شده تزئین کرد. لازم به یادآوری است که می توان به جای ترخون و نعنای تازه، از خشک شده آنها استفاده کرد. سیب زمینی را هم بدون آب و با ریختن مقداری نمک به ته ظرف می توان پخت.
سالاد ذرت با مرغ
مواد لازم:
کنسرو ذرت دلپذیر یک قوطی
مرغ پخته خرد شده یک فنجان
خیار شور دلپذیر به مقدار لازم
نخود فرنگی دلپذیر نصف فنجان
هویج آب پز 3 عدد
کرفس خرد شده یک فنجان
گوجه فرنگی خرد شده یک فنجان
آب لیمو 3 قاشق سوپخوری
روغن زیتون 3 قاشق سوپخوری
سس رنچ دلپذیر نصف فنجان
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه:
خیار شور و هویج آب پز را حلقه حلقه خرد می کنیم . سپس ذرت ، مرغ خرد شده ، گوجه فرنگی ، هویج ، نخود فرنگی ، کرفس و خیار شور را باهم مخلوط می کنیم. آب لیمو، روغن زیتون ، نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و به مواد قبلی اضافه می کنیم. در یک دیس گرد چند برگ کاهو قرار می دهیم و تمامی مواد آماده شده را روی برگ کاهو قرار می دهیم و روی آنها سس رنچ را می ریزیم.
می توانیم دور دیس را با چند تربچه گل شده و جعفری تزیین کنیم
سینه مرغ نصف پیمانه
سرکه یا آبلیمو 2 قاشق غذاخوری
کرفس نصف پیمانه
تخم مرغ پخته و خرد شده 2 عدد
کنسرو ذرت دلپذیر نصف پیمانه
سس مایونز دلپذیر نصف پیمانه
خیارشور دلپذیر نصف پیمانه
نمک و فلفل به مقدار لازم
پیازچه 2 قاشق غذاخوری
ابتدا سس مایونز، آبلیمو، نمک و فلفل را داخل ظرف می ریزیم و مخلوط می کنیم. سپس کرفس، ذرت، مرغ، تخم مرغ، پیازچه و خیارشور را به مواد اضافه کرده و مخلوط می کنیم.
کرفس در رژیم های کاهش
وزن استفاده می شود، چرا که
دارای مقدار زیادی فیبر است. کرفس
اغلب از غذاهایی که کالری منفی
دارند به حساب می آیند و زیرا میزان
کالری که برای هضم این ماده مصرف
می شود، از میزان کالری که به بدن
وارد می کند بیشتر است.
خیارهای شور کالری خیلی پائینی دارند. آنها دارای میزان متعادلی ویتامین K هستند.
یک قطعه خیارشور بین 12 تا 16
میلی گرم ویتامین K ارائه می کند.
بیشتر خیارهای شور همچنین
دارای میزان بالایی سدیم
هستند، یک قطعه آن حاوی 350
تا 500 میلی گرم سدیم است.
ذرت شیرین پخته شده دارای میزان قابل توجهی فعالیت های آنتی اکسیدانی است، به همین علت مصرف آن برای کاهش خطر بیماری های قلبی و سرطان پیشنهاد می شود، اگرچه این مطلب هنوز در عمل، به طور قطعی ثابت نشده است.
تصوری وجود دارد که میوه ها و سبزیجات فرآورده شده نسبت به محصولات تازه، میزان کمتری ارزش غذایی دارا هستند. این تصورات اشتباه به نظر می آیند چرا که ذرت پخته شده، با وجود از دست رفتن ویتامین C، فعالیت های آنتی اکسیدانی خود را حفظ می کند.
دانشمندان میزان قابلیت های آنتی اکسیدان ها را در دفع رادیکال های آزاد، که از طریق اکسیده کردن به بدن آسیب می رسانند، اندازه گیری کردند. ذرت شیرین پخته شده همچنین تراز افزایش یافته ای از اسید فرولیک را آزاد می کند که خواصی مانند قابلیت مبارزه با سرطان دارد.
"زمانی که آن را می پزید، آن را آزاد می کنید، و مقدار ویتامین C که در این بین از دست می رود، از طریق اسید فرولیک و از طریق تمام فعالیت های آنتی اکسیدانی دریافت می شوند."
نشانی : کرج – کمالشهر- شهرک رضوانیه- انتهای خیابان بیستم
کد پستی : 3199985809
تلفن : (0263) 4718100-8
ساعات پاسخگویی : 8:00 - 17:00
پست الکترونیک : info_2@kadbanooco.com
نشانی : تهران، جاده قدیم کرج، بزرگراه فتح، کیلومتر سه، رو به روی شیر پاستوریزه، انتهای فتح هفتم، پلاک بیست و چهار، دفتر بازاریابی شرکت کدبانو - دلپذیر
کد پستی : 1387683817
صندوق پستی : 13865/111
تلفن : (021) 61939802
ساعات پاسخگویی : 8:00 - 17:00
دورنگار (فکس) : (021) 66808770
پست الکترونیک : info_2@kadbanooco.com