مواد لازم : خامه 100 گرم - آرد 100 گرم - پیاز برگ 2 عدد - رب گوجه فرنگی دلپذیر 3 قاشق غذاخوری - گوجه فرنگی 500 گرم - جعفری خرد شده 2 قاشق غذاخوری - آب گوشت یا مرغ 3 لیوان - آبلیمو 3 قاشق غذاخوری - روغن مایع دلپذیر به مقدار لازم - نمک، فلفل و ادویه به مقدار لازم
طرز تهيه :
ابتدا گوجه فرنگيها را شسته و له ميكنيم. سپس با نصف ليوان آب و كمي نمك و ادويه مي گذاريم پخته شود و بعد آن را از صافي عبور می دهیم. پياز رنده شده را با دو قاشق غذاخوري روغن تفت ميدهيم تا اينكه طلايي رنگ شود. حرارت را كم ميكنيم و آردی را که از الک رد کرده ایم، به تدریج داخل پیاز می ریزیم و با هم مخلوط کرده تا آرد کلوله نشود. در مرحلهي بعد آب گوجه فرنگي را به مواد اضافه ميكنيم و خوب آنها را به هم ميزنيم. سپس آب گوشت يا مرغ را اضافه کرده و در انتها نمك و كمي پودر دارچين اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا به جوش آيد تا طعم خامی آرد از بین رود. رب گوجهفرنگي دلپذير را با سه قاشق آبليمو مخلوط كرده و داخل سوپ ميريزيم.
مواد لازم : جو 1 پیمانه - هویج رنده شده 2 عدد - قارچ 150 گرم - پیاز رنده شده 1 عدد - شیر 2 پیمانه - جعفری خرد شده به مقدار لازم - خامه 2 قاشق سوپ خوری - کنسرو نخود فرنگی دلپذیر ½ پیمانه - آرد 1 قاشق سوپ خوری - نمک ،فلفل و آویشن به مقدار لازم
طرز تهيه :
ابتدا پياز را تفت ميدهيم. سپس هويج و قارچ را به پیاز اضافه كرده و تفت ميدهيم. سپس جو را به همراه 4 تا 5 پيمانه آب به مواد بالا اضافه كرده و روي حرارت ميگذاريم تا بجوشند. بعد نخودفرنگي را اضافه كرده و می گذاریم با درب بسته روی حرارت ملایم بجوشند. در اواسط پخت، آرد را در شير سرد حل می کنیم و به مود اضافه می نماییم. در 15 دقيقه آخر نمك، فلفل و آویشن را افزوده و ظرف را از روی حرارت بر می داریم. سپس کمی سوپ را با خامه مخلوط کرده و به مواد اضافه می کنیم. سوپ را در ظرفی ریخته و با جعفری تزیین می کنیم.
مواد لازم : پیاز 2 عدد - آبلیمو به مقدار لازم - کره 3 قاشق سوپ خوری - زرده تخم مرغ 2 عدد - نمک،فلفل و ادویه به مقدار لازم - آرد 2 قاشق سوپ خوری - گوشت گوساله 750 گرم - رب گوجه فرنگی 1 قاشق سوپ خوری
طرز تهیه:
گوشت را به صورت قیمه ای خرد کرده و به همراه پیاز خرد شده سرخ می کنیم. یک لیتر آب به آن افزوده و می گذاریم بپزد. سپس آرد، زرده تخم مرغ، رب گوجه فرنگی دلپذیر و کره را به آن اضافه می کنیم. بعد نمک، فلفل و ادویه را به مواد اضافه افزوده و هنگام مصرف به میزان دلخواه به آن آبلیمو می افزاییم.
مواد لازم : گوشت چرخ کرده 500 گرم - پیاز 1 عدد - ماکارونی شکل دار 1/3 پیمانه - زرده تخم مرغ 1 عدد - مغز نان خشک شده 3/4 پیمانه - سیر له شده 2 حبه - روغن سرخ کردنی دلپذیر به میزان لازم - شکر 1 قاشق غذاخوری - آب جوش 6 لیوان - برگ ریحان 2 قاشق غذا خوری - رب گوجه فرنگی دلپذیر 2 قاشق غذا خوری - نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه :
برای تهیه کوفته ریزه ها گوشت پیاز مغز نان ( خشک شده و آسیاب شده ) زرده تخم مرغ ریحان نمک و فلفل را داخل مخلوط کن ریخته و خوب با هم مخلوط می نماییم. سپس مایع به دست آمده را به صورت توپ های کوچکی در آورده و داخل روغن سرخ کرده دلپذیر سرخ می کنیم در مرحله بعد سیر و پیاز را داخل قابلمه تفت داده تا پیاز نرم شود. سپس کوفته ریزه ها ماکارونی شکر و رب گوجه فرنگی دلپذیر را همراه با آب به مواد اضافه می کنیم. زمانی که آب جوشید حرارت را ملایم کرده و 10 دقیقه زمان می دهیم تا سوپ جا بیفتد.
مواد لازم : کنسرو لوبیا چیتی دلپذیر 1 پیمانه - کنسرو ذرت دلپذیر 1/2 پیمانه - قارچ 200 گرم - آب مرغ 4 پیمانه - کنسرو نخود فرنگی دلپذیر 1/2 پیمانه - جعفری به میزان لازم - آبلیمو 2 قاشق غذاخوری - نمک و فلفل به میزان لازم - روغن سرخ کردنی دلپذیر به میزان لازم
طرز تهیه :
ابتدا قارچ را با روغن سرخ کردنی دلپذیر تفت داده سپس همراه با کنسرو لوبیا چیتی دلپذیر کنسرو نخود فرنگی دلپذیر کنسرو ذرت دلپذیر جعفری خرد شده آبلیمو نمک و فلفل به آب مرغ اضافه می کنیم. پس از اینکه آب مرغ جوشید حرارت را ملایم کرده 10 دقیقه زمان می دهیم تا سوپ جا بیفتد.
مواد لازم : جو پرک شده : 250 گرم - هویج 2 عدد متوسط - سیب زمینی 2 عدد متوسط - آب مرغ 4 پیمانه - شیر 1 پیمانه - ماست 2 قاشق سوپ خوری - سس مایونز دلپذیر 3 قاشق سوپ خوری - روغن سرخ کردنی دلپذیر 2 قاشق سوپ خوری - جعفری خرد شده 2 قاشق خوری - نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه :
جو را با آب مرغ نمک و فلفل و روغن دلپذیر روی حرارت گذاشته تا مواد لعاب بندازد. سپس هویج و سیب زمینی را رنده کرده داخل مواد میریزیم تا پخته شوند. در مرحله بعد سس مایونز دلپذیر را با ماست شیر آبلیمو و کمی نمک و فلفل مخلوط کرده و با بقیه مواد ترکیب میکنیم.
مواد لازم :
طرز تهیه :
ابتدا پیاز خرد شده رو با کره روی حرارت ملایم قرار میدیم تا تفت بخوره. هویج و تره رو هم خرد میکنیم و وقتی پیاز کمی طلایی شد بهش اضافه میکنیم. کمی که سبزیجات با هم تفت خوردن ( حدود 5 تا 10 دقیقه) قارچها رو که از قبل خرد کردیم اضافه میکنیم و 5 دقیقه دیگه تفت میدیم. نمک و فلفل رو هم در همین مرحله اضافه میکنیم. در حالیکه مواد تفت میخورن، آرد رو در یک لیوان آب که دمای محیط داره حل میکنیم. دلیل این کار هم گلوله نشدن اون هست. مخلوط آرد و آب و بقیه آبی رو که داشتیم به مواد در حال تفت اضافه میکنیم و حرارت رو زیاد میکنیم. کمی که مواد با هم جوشیدن، خامه رو با یک لیوان شیری که دمای محیط گرفته مخلوط میکنیم و به مواد در حال پخت اضافه میکنیم. در این مرحله باید مراقب باشیم سوپ سر نره. بعد از حدود 5 دقیقه حرارت رو ملایم میکنیم و زمان میدیم تا سوپ کاملا جا بیفته. حدود یک ربع دیگه سوپ آماده اس.
مواد لازم : لوبیا سبز خردشده : 1 پیمانه - سیب زمینی خرد شده 1 پیمانه - سیر 2 حبه - زرده تخم مرغ 2 تا 3 عدد - ورمیشل 250 گرم - آب گوشت 3/4 پیمانه - رب گوجه فرنگی دلپذیر 1 قاشق غذاخوری - روغن سرخ کردنی دلپذیر به میزان لازم - نعناع و ترخان 1 قاشق سوپ خوری - نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه :
لوبیا را با آب گوشت نیم پز کرده و سیب زمینی را به آن اضافه میکنیم. در روغن سرخ کردنی دلپذیر کمی تفت می دهیم و همراه با ورمیشل داخل سوپ میریزیم تا مواد پخته شوند ولی له نشوند. رب گوجه فرنگی دلپذیر را در کمی آب حل کرده به مواد می افزاییم. سپس زرده های تخم مرغ را یکی یکی اضافه کرده و بعد از یکی دو جوش از روی حرارت برداشته نمک و فلفل میزنیم و داخل ظرف های مورد نظر ریخته و با نعناع و ترخان تزیین میکنیم.
مواد لازم : کنسرو ذرت دلپذیر 2/5 پیمانه - قارچ 1 پیمانه - کنسرو نخودفرنگی دلپذیر 1/2 پیمانه - آب گوشت 2 پیمانه - پیاز خرد شده 1/2 پیمانه - شیر 2/5 پیمانه - کره 2 قاشق غذاخوری - آرد 2 قاشق غذاخوری - جعفری خرد شده 2 قاشق غذاخوری - نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه :
کنسرو ذرت دلپذیر را در یک پیمانه شیر جوشانده تا نرم شود. سپس در مخلوط کن ریخته تا به صورت پوره در آید. پیاز را در کره تفت داده تا رنگش طلایی شده و آرد را اضافه کرده همرراه با نمک و فلفل دوباره تفت می دهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود. سپس آب گوشت و بقیه شیر را اضافه کرده و خوب هم میزنیم. وقتی مایع صاف و یکدست شد ذرت پوره شده کنسرو قارچ و کنسرو نخودفرنگی دلپذیر را با بقیه مواد مخلوط کرده و بعد از چند جوش از روی حرارت برمیداریم و سوپ را با جعفری تزیین میکنیم.
مناسب برای: 4 نفر
آب گوجه فرنگی نیم لیتر
سیب زمینی 2 عدد متوسط
کنسرو نخودفرنگی دلپذیر نصف پیمانه
هویج 4 عدد
شوید 50 گرم
آرد 2 قاشق غذا خوری
ابتدا چند قاشق آبلیمو داخل قابلمه می ریزیم و شوید را در آن تفت می دهیم. سپس سیب زمینی، نخود فرنگی دلپذیر ، هویج، آرد و آب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم تا به جوش آید.
نیم یا یک لیتر آب به سوپ اضافه می کنیم. به مدت 10 دقیقه درب قابلمه را می گذاریم تا پخته شوند.
آیا می دانید لیکوپن موجود در سس گوجه فرنگی (کچاپ)، 5 برابر بیشتر از گوجه فرنگی تازه است؟
مصرف لیکوپن عامل موثری در جلوگیری از
بروز بیماری های قلبی-عروقی و بسیاری
از سرطان هاست. با مصرف انواع سس
گوجه فرنگی دلپذیر، سلامتی را به خود
و خانواده تان هدیه کنید.
در کشورهایی که مصرف سویا بالا است میزان بیماری های قلبی-عروقی به همان اندازه پایین است. تحقیقات نشان می دهد احتمال دارد که سویا از طریق کاهش کلسترول، پایین آوردن تراکم لیپوپروتئین و جلوگیری از
انسداد سرخرگ ها که ممکن است به حملات
قلبی منجر شوند، به پیشگیری
از بیماری های قلبی کمک
می کند.
اهمیت نوشیدن چای در زنان؛
چای علاوه بر تاثیرات فراوانی که به عنوان یک نوشیدنی سالم بر بدن میگذارد، نقش فوق العادهای در جلوگیری از سرطان ایفا میکند.
پژوهش های محققان استرالیائی نشان میدهد مصرف طولانی مدت چای (به ویژه چای سبز) خطر بروز سرطان تخمدان که یکی از سرطان های شایع در زنان بوده و سومین دلیل مرگ در آنها به شمار میرود را تا ۷۷ درصد کاهش میدهد.
در این تحقیق که بر روی ۹۰۰ زن صورت گرفت، مشخص شد چای حاوی مادهای به نام کاتیشین است که میتواند بدن را در برابر بروز سرطان های تخمدان و مثانه محافظت نماید، ضمن اینکه تاثیر قابل توجهی بر سلامت قلب میگذارد.
نوشیدن بیش از ۲ فنجان چای در روز خطر مرگ ناشی از بیماریهای قلبی را ۴۰ درصد کاهش میدهد. چای همچنین فشار خون را کنترل میکند. به دلیل دارا بودن مقادیر زیادی کافئین و ویتامین گروه B به عنوان یک مسکن طبیعی در کاهش فشارهای روحی و روانی و میزان خستگی ناشی از فعالیتهای روزانه عمل میکند.
مناسب برای: 4 نفر
پیاز 3 عدد
آب داغ 4 لیوان
ماکارونی 150 گرم
کنسرو نخودفرنگی دلپذیر نصف پیمانه
روغن مایع دلپذیر به مقدار لازم
هویج 3 عدد
سیب زمینی 300 گرم
نمک و فلفل به مقدار لازم
جعفری و آبلیمو 3 قاشق سوپ خوری
رب گوجه فرنگی دلپذیر 2 قاشق سوپ خوری
ابتدا پیازها را ریز کرده و در روغن تفت می دهیم. سپس همراه با هویج، سیب زمینی و نخود فرنگی که قبلا پخته شده اند، به آب مرغ می افزاییم.
ماکارونی را نصف کرده یا از ماکارونی گوش فیلی و حلزونی استفاده می کنیم. کمی نمک و فلفل در سوپ می ریزیم.
حرارت را کم می کنیم سپس جعفری و آبلیمو را به آن اضافه می کنیم (جعفری بهتر است کمتر بپزد).
ارسال شده توسط: معصومه روزبهانی
تقریبا 200 سال پیش، یک مرد بریتانیایی ایده ذخیره سازی غذا در قوطی های حلبی را به ثبت رساند. امروزه این قوطی ها در بیشتر از 600 اندازه و طرح مختلف تولید می شوند. غذاهای کنسرو شده مغذی، راحت،
خوش مزه و ارزان هستند. کنسروها با محیط
زیست هم سازگارند. سال گذشته بیشتر از
82 میلیون تن فولاد از قوطی های کنسروی
بازیافت شد که به محل تخلیه زباله نرسیده بودند.
تحقیقی که در سال 1997 انجام شد به این نکته دست یافت که میوه ها و سبزیجات کنسرو شده به همان اندازه مواد تازه یا منجمد شده، می توانند فیبرهای موجود در مواد و نیز ویتامین ها را در خود محفوظ دارند و
حتی در مواردی این میزان بیشتر
می شود. کنسروهای محتوی
گوجه فرنگی میزان بالاتری از لیکوپن
را در خود حفظ می کنند.
محتویات کنسرو بعد از باز شدن نباید در داخل قوطی فلزی آن باقی بماند. با باز شدن درب قوطی کنسرو، واکنش های شیمیایی بین مواد غذایی و فلز قوطی کنسرو آغاز می شود که در نهایت منجر به فساد شیمیایی مواد غذایی داخل قوطی خواهد شد؛ لذا باید توجه داشت که برای نگهداری باقی مانده مواد غذایی کنسروی، آنها را از قوطی فلزی خارج کرد.
محتویات کنسروهای فاسد نباید در محیط رها شود؛ زیرا دارای نوعی میکروب است که امکان انتقال آن به محیط و انسان وجود دارد؛ لذا بهتر است برای دور ریختن آنها، ابتدا ظرف را در پوششی مناسب قرار داده و سپس آن را در داخل سطل زباله قرار دهیم.
تاکید بر جوشاندن 20 دقیقهای کنسرو قبل از مصرف است و ظاهر سالم مواد داخل قوطی کنسرو دلیل بر سلامت آن نیست؛ چرا که فساد مواد غذایی منحصر به تغییرات طعم، بو و مزه نیست و ممکن است تغییرات دیگری اتفاق افتاده باشد.
ماندگاری بالا، حمل و نقل آسان و قیمت مناسب مواد غذایی کنسروی از مزایای آنها برشمرده می شود و افزودن مواد نگهدارنده و افزودنی های رنگی و طعمی در کنار حرارت بالا در حین پاستوریزه کردن، از ارزش غذایی کنسروها میکاهد.
نشانی : کرج – کمالشهر- شهرک رضوانیه- انتهای خیابان بیستم
کد پستی : 3199985809
تلفن : (0263) 4718100-8
ساعات پاسخگویی : 8:00 - 17:00
پست الکترونیک : info_2@kadbanooco.com
نشانی : تهران، جاده قدیم کرج، بزرگراه فتح، کیلومتر سه، رو به روی شیر پاستوریزه، انتهای فتح هفتم، پلاک بیست و چهار، دفتر بازاریابی شرکت کدبانو - دلپذیر
کد پستی : 1387683817
صندوق پستی : 13865/111
تلفن : (021) 61939802
ساعات پاسخگویی : 8:00 - 17:00
دورنگار (فکس) : (021) 66808770
پست الکترونیک : info_2@kadbanooco.com