مواد لازم:
جعفری خرد شده : نصف فنجان - خیارشور خرد شده دلپذیر : نصف فنجان - سس فرانسوی دلپذیر : دو قاشق غذا خوری - کنسرو تن ماهی دلپذیر : یک قوطی - فلفل قرمز : به میزان لازم - آب لیمو ترش : به میزان لازم
طرز تهیه :
برای درست کردن این خوراک جعفری خرد شده را با خیارشور خرد شده مخلوط کنید. این مخلوط را به همراه دو قاشق غذاخوری سس فرانسوی به یک قوطی کنسرو تن ماهی با فلفل قرمزاضافه کنید و خوب هم بزنید. آب دو عدد لیمو ترش را به مخلوط اضافه کنید و مواد مخلوط شده را با نان باگت سرو کنید.
مواد لازم : برنج 1 کیلو - پوشت چرخکرده نیم کیلو - لوبیا سبز نیم کیلو - رب گوجه فرنگی دلپذیر 3 قاشق غذاخوری - پیاز سرخ کرده 1 عدد بزرگ - گرد لیمو و دارچین 1 قاشق - زعفران دم کرده 1 قاشق غذاخوری - روغن سرخ کردنی دلپذیر به میزان لازم - نمک فلفل و زرد چوبه به میزان لازم - روغن مخلوط دلپذیر
طرز تهیه :
پیاز خردشده را داخل روغن مخلوط دلپذیر سرخ می کنیم. سپس گوشت چرخ کرده و لوبیا سرخ شده را با پیاز مخلوط کرده کمی تفت می دهیم. رب گوجه فرنگی دلپذیر را با دولیوان آب حل نموده کمی گرد غوره دارچین زردچوبه نمک و فلفل به آن افزوده و به گوشت اضافه می کنیم. پس از اینکه مواد پخته و آب آن تمام شد مایع گوشت آماده است. در مرحله بعد برنج را شسته با کمی نمک و روغن مخلوط دلپذیر روی حرارت گذاشته تا به جوش بیاید. سپس به صورت کته برنج را دم می کنیم. هنگام سرو مایع گوشت و لوبیا را روی برنج کشیده و با سبزی خوردن میل نمایید.
مواد لازم :
گوشت چرخ کرده 250 گرم - تخم مرغ 1 عدد - پیاز بزرگ 3 عدد - لپه پخته و له شده 100 گرم - پودر سماق 3 قاشق غذاخوری - رب گوجه فرنگی دلپذیر 3 قاشق - روغن سرخ کردنی دلپذیر به میزان لازم - روغن سرخ کردنی دلپذیر به میزان لازم - آبلیمو به میزان لازم - نمک فلفل و زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه :
ابتدا یکی از پیازها را رنده و دو تای دیگر را خرد می کنیم. پیازهای خردشده را با دو لیوان آب رب گوجه فرنگی دلپذیر آبلیمو و مقداری روغن سرخ کردنی دلپذیر روی حرارت می گذاریم تا بجوشد. پیاز رنده شده را با تخم مرغ لپه له شده نمک فلفل و زردچوبه به گوشت اضافه کرده و خوب ورز می دهیم تا حالت چسبندگی پیدا کند. سپس گلوله های به اندازه یک گردو از مواد برداشته به صورت کوفته گرد کرده و داخل مایع در حال جوش می گذاریم تا خوب بپزد. هنگام سرو روی کباب ها را سماق می پوشانیم.
مواد لازم :
گوشت قیمه شده نیم کیلو - گل کلم 1 عدد - پیاز 1 عدد - رب گوجه فرنگی دلپذیر 1 قاشق سوپ خوری - آبلیمو نصف پیمانه - روغن سرخ کردنی دلپذیر به میزان لازم - زردچوبه نمک فلفل به میزان لازم - زعفران به میزان لازم
طرز تهیه :
گل کلم را تکه تکه کرده و با پیاز و روغن سرخ کردنی دلپذیر کمی تفت داده طوری که له نشود. گوشت را از قبل با مقداری پیاز آبپز کرده و گل کلم ها را به آب اضافه میکنیم. در انتها رب گوجه فرنگی زعفران و آبلیمو را به خورشت اضافه کرده و بعد از چندجوش غذا را از روی حرارت بر میداریم.
مواد لازم :
کنسرو عدسی دلذیر - پیاز سرخ کرده 1 عدد - سیر چند حبه - رب گوجه فرنگی دلپذیر نصف پیمانه - آبلیمو 2 قاشق غذاخوری - روغن سرخ کردنی دلپذیر نصف پیمانه - نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه :
ابتدا پیاز و سیر را با روغن سرخ کردنی دلپذیر تفت داده و کمی آبلیمو نمک و فلفل را به آن می افزاییم. رب گوجه فرنگی دلپذیر را نیز به پیاز اضافه کرده و چند دقیقه تفت می دهیم. در انتها یک لیوان آب به مواد اضافه نموده نیم ساعت زمان می دهیم تا رب غلیظ شود. سپس کنسرو عدسی را با رب مخلوط کرده و خورشت آماده سرو می باشد.
مواد لازم :
4 تکه سینه مرغ بدون پوست و استخوان - یک فنجان سس مایونز دلپذیر - 300 گرم سس رنچ دلپذیر - ادویه به میزان دلخواه - سه چهارم فنجان نان ساده خرد شده
طرزتهیه :
ابتدا فر را روشن کنید تا گرم شود. در یک ظرف مایونز، سس رنچ و ادویه های دلخواه را اضافه کرده و مخلوط کنید. سپس تکه های مرغ را ابتدا در دیپ رنچ و مایونز کاملا بغلتانید. پس از آن به خرده های نان آغشته کرده و آنها را در تابه ای که کاغذ روغنی نازکی در آن پهن نموده اید قرار دهید و به مدت 20 الی 25 دقیقه در فر با دمای 165 درجه فارنهایت طبخ نمایید.
مواد لازم : 2 عدد سیبزمینی بزرگ آبپز شده - 3 عدد تخممرغ - 1 پیمانه کنسرو ذرت دلپذیر - 2 عدد گوجهفرنگی نگینی خردشده - 5 عدد پیازچه - 6 قاشق سوپ خوری پنیر پیتزای رنده شده - به میزان لازم کنجد - 1 حبه سیر رنده شده - به میزان لازم نمک، فلفل و زردچوبه - 2 قاشق مرباخوری بیکینگپودر
طرز تهیه :
1. ابتدا سیبزمینیها را پوست بگيريد و در یک ظرف مناسب ریز رنده کنید، سپس سیر رنده شده و تخممرغها را اضافه کرده و خوب بزنید. بیکینگپودر، نمك، فلفل و زردچوبه را هم اضافه کرده و مواد را خوب باهم مخلوطکنید.
2. کف یک ظرف پیرکس را روغن ریخته، خوب چرب کنید و نیمی از مواد را داخل آن بریزید. حالا گوجهفرنگیهای نگینی شده را همراه پیازچه خردشده، ذرت دلپذیر و پنیر پیتزا باهم مخلوط کرده و روی سیبزمینیها بریزید، سپس باقی مواد را روی مواد میانی ریخته و روی آن را با کف قاشق مرطوب صاف کنید. روی مواد کمی کنجد بپاشید.
3. ظرف را در فر 180 درجه که از قبل گرم کردهاید به مدت 25 تا 30 دقیقه بگذارید. بعد از اینکه مواد پخت، چند دقیقه گریل (شعله بالا) را روشن کنید تا روی موادبرشته شود. دقت کنید که نسوزد.
4. حالا ظرف را از فر درآورید. بعد از سرد شدن، مواد را بهصورت مربع یا مستطیل برش بزنید، سپس آن را با کچاپ دلپذیر سرو کنید.
مواد لازم :
یک عدد سینه مرغ بدون استخوان - یک چهارم فنجان آرد - یک عدد تخم مرغ - یک دوم فنجان پنیر پارمزان رنده شده - یک دوم فنجان نان پانکو ریز خرد شده - سس رنچ دلپذیر به مقدار لازم
طرز تهیه :
پنیر رنده شده، نان پانکو و سس رنچ را در یک ظرف با هم مخلوط نمایید. مرغ را به قطعات دلخواه خرد کنید. تکه های مرغ را ابتدا در آرد و سپس در تخم مرغ زده و به مخلوط سس رنچ، پنیر و پانکو آغشته نموده و در فر با دمای 190 درجه سانتی گراد قرار دهید. پس از آنکه ناگت ها کاملا پخته شدند از فر خارج نموده و با سس رنچ دلپذیر میل نمایید.
مواد لازم :
4 پیمانه برنج - 1 پیمانه کنسرو فرنگی دلپذیر - 1 پیمانه کنسرو ذرت دلپذیر - 1 پیمانه قارچ - 1 عدد پیاز خرد شده - 1 عدد سینه مرغ پخته و ریشریش شده - به میزان لازم زعفران محلول در آب - به میزان لازم نمک، فلفل و زردچوبه - 1 عدد فلفل دلمهای - 1 عدد فلفل دلمهای قرمز - به میزان لازم روغن
طرز تهیه:
1. ابتدا برنج را به مدت 2-1 ساعت خیس کنید. فلفلها را بعد از شستوشو خرد کنید. قارچ را هم بعدازآنکه شستید، خرد کنید. در یک تابه کمی روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید، سپس قارچ را داخل آن تفت دهید.
2. حالا پیاز را داخل تابه در روغن تفت دهید. بعدازآنکه پیاز نرم و طلایی شد، فلفلهای خرد شده را داخل تابه بریزید و تفت دهید. حالا نخود فرنگی، مرغ، قارچ، ذرت و به میزان لازم نمک، فلفل و زردچوبه را بریزید و مواد را با هم تفت دهید.
3. در یک قابلمه مناسب مقداری آب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. وقتی جوش آمد، برنج را داخل آن بریزید تا آماده آبکشی شود، سپس آن را آبکش كنيد.
4. ته دیگ مورد نظرتان را همراه با مقداری روغن داخل قابلمه قرار دهید. حالا برنج و مواد را لابهلای هم بریزید. روی برنج زعفران دم کرده بريزيد و سپس آن را به مدت 45 دقیقه دم کنید.
مواد لازم :
شیر 250 گرم - آرد ذرت 230 گرم زرد رنگ - آرد سفید 125 گرم و کمی اضافه در حد یکی دو قاشق غذاخوری زرد رنگ - شکر 2 قاشق غذا خوری - بیکینگ پودر 1 و 1/2 قاشق چای خوری - سس خردل 2 قاشق غذا خوری - تخم مرغ 2 عدد - روغن کنجد 2 قاشق غذا خوری - نمک به میزان لازم - روغن سرخ کردنی به میزان لازم - هات داگ 8 عدد - سس کچاپ دلپذیر
طرز تهیه کورن داگ :
آرد،آرد ذرت، شکر، بیکینگ پودر و خردل و ۲/۱ قاشق چایخوری نمک را در ظرفی مخلوط کنید .
در ظرفی دیگر شیر و تخم مرغ را با همزن دستی بزنید و به مخلوط قبلی بیفزایید و هم بزنید تا خوب مخلوط شوند .
خمیر را در لیوان بلندی ریخته کنار بگذارید.
تابه گود بلندی را انتخاب کنید روغن سرخ کردنی را تا ارتفاعی که به بلندی سوسیس ها باشد در آن بریزید و داغ کنید تا درجه حرارت روغن به ۱۸۰ درجه سانتیگراد برسد .
سوسیس ها را در سیخ چوبی فرو کنید آرد اضافه را در بشقاب ریخته سوسیس ها را در آن زده سپس در خمیر بزنید و در روغن داغ بگذارید تا زمانی که روی آن طلائی شود.
سپس از روغن خارج نموده روی حوله کاغذی گذاشته تا روغن اضافی آن گرفته شود . در نهایت می توانید با سس کچاپ دلپذیر سرو نمایید.
مواد لازم:
یک چهارم فنجان پنیر پارمزان رنده شده - سه چهارم فنجان آب مرغ - یک فنجان هویج خلال شده - یک فنجان گوجه گیلاسی دو نیم شده - یک عدد پیاز متوسط ریز خرد شده - یک بسته پاستای پنه - سس رنچ دلپذیر سه قاشق غذاخوری - یک و نیم فنجان کلم بروکلی - دو فنجان مرغ پخته خرد شده - دو فنجان جعفری - چهار قاشق سوپ خوری روغن زیتون
طرز تهیه :
پاستا را پخته و آبکش کنید. یک فنجان از آب پاستا را کنار بگذارید. زمانی که پاستا در حال پخته شدن است در تابه ای روغن زیتون بریزید و روی حرارت قرار دهید. همه سبزیجات را به جز گوجه برای سه یا چهار دقیقه تفت دهید. سپس گوجه، مرغ، آب مرغ و سه قاشق غذاخوری سس رنچ دلپذیر را به مخلوط سبزیجات اضافه نموده و پنج دقیقه دیگر تفت دهید تا زمانی که آب سبزیجات کشیده شود. دریک ظرف بزرگ پاستا و مخلوط سبزیجات و مرغ را ترکیب کنید. اگر ترکیب خشکی بدست آمد آب پاستا را اضافه کنید. برای تزیین پاستا نیز از پنیر پارمزان رنده شده وجعفری استفاده کنید.
مواد لازم : ورقه لازانیا 8 ورق - سینه مرغ 2 عدد - اسفناج خرد و پخته شده 1 پیمانه - پیاز خرد شده 1 عدد - سیر رنده شده 2 حبه - پنیر موزارلای رنده شده 1 پیمانه - نمک و فلفل و روغن به میزان لازم - فلفل دلمه ای قرمز خرد شده 1 عدد - کچاپ دلپذیر یک دوم پیمانه
در این روش لازانیا به بقچه های کوچک تبدیل می شود که هم بسیار زیبا و متفاوت است، و هم خوردن لازانیا راحت تر می شود. این غذا را می توانید در کنار غذای اصلی برای میهمانانتان سرو کنید.
طرز تهیه:
1. قابلمه ای را پر از آب کنید و آن را روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید. حالا ورق های لازانیا را همراه با مقداری نمک و روغن داخل آن بریزید و صبر کنید تا لازانیا کمی نرم شوند، سپس آنها را با آب سرد آبکشی کنید و روی یک حوله تمیز قرار دهید. دریک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. حالا پیاز را داخل آن بریزید و کمی تفت دهید تا نرم و طلایی شود. در این زمان سیرها را به پیاز اضافه کنید و حدود 2-1 دقیقه آن را تفت دهید. حالا اسفناج را به همراه کمی نمک و فلفل داخل تابه بریزید و آنها را تفت دهید، سپس تابه را از روی حرارت بردارید.
2. مرغ را پخته، آن را ریش ریش کرده ، کنار بگذارید. در یک تابه روغن بریزید، سپس فلفل دلمه ای خرد شده را بریزید و تفت دهید. اکنون مرغ را به فلفل دلمه ای اضافه کنید و مواد را با هم کمی تفت دهید، سپس تابه را از روی حرارت بردارید.
3. فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید. سینی فر را با کمی روغن چرب کنید. حالا لازانیا را آماده کنید. به این صورت که هر کدام از ورقه های لازانیا را به سه قسمت تقسیم کنید. روی هر کدام از برش ها ابتدا مقداری سس کچاپ دلپذیر بریزید، سپس به ترتیب مقداری از مخلوط مرغ، مقداری اسفناج و سپس کمی پنیر بریزید. حالا گوشه های هر کدام از برش ها را روی مواد قرار دهید تا شبیه بقچه های کوچک شوند. هر تعداد که می شود از این بقچه های لازانیا درست کنید. در صورت نیاز گوشه های لازانیا را با مقداری آب به هم بچسبانید. حالا بقچه ها را داخل سینی فر قرار داده و سینی را به مدت 15 دقیقه داخل فر قرار دهید. پس از آماده شدن می توانید با سس کچاپ دلپذیر این غذا را نوش جان فرمایید.
مواد لازم :
آب سیر : یک چهارم پیمانه ( سررو رنده کنید و آبش رو بگیرید) - سس مایونز دلپذیر : دو قاشق غذا خوری پر - نمک : نصف قاشق چایخوری - مرغ : یک عدد
طرز تهیه
مرغ رو شسته و ترجیحا پوستش رو بکنید . آب سیر ، نمک و سس مایونز دلپذیر رو با هم خوب مخلوط کنید و حسابی مرغ رو به اون آغشته کنید ، شما میتونید مرغ رو تکه تکه هم بکنید و یا به صورت درسته استفاده کنید ، بعد روی مرغ رو بپوشونید و اجازه بدید دوساعت تو یخچال استراحت کنه . این غذا رو میتونید داخل فر یا ماکرو ویو درست کنید ، مرغ رو ترجیخا داخل یه ظرف ک درش محکم بسته بشه قرار بدید ، اگه ظرفتون در نداشت برای فر ازفویل آلومینیومی و برای ماکرو ویو از سلفون استفاده کنید درهرحال ظرف باید درش کاملا محکم باشه تا مرغ خشک نشه .
برای فر به مدت ۳ ساعت در طبقه وسط با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد مرغ رو آماده کنید
برای ماکرو ویو ۲۰ دقیقه با درجه بالا ، ۱۵ دقیقه با درجه متوسط و ۱۰ دقیقه با درجه پائین مرغ رو آماده کنید
اگه خواستید رو گازتهیه کنید ، مرغ رو باید تکه تکه کرده باشید و رو حرارت خیلی ملائم گاز به مدت ۱ ساعت تو ماهی تابه دردار مرغ رو سرخ کنید
موادلازم:
آرد (برای خمیر) 3 پیمانه - ماست (برای خمیر) یک پیمانه - بیکینگ پودر (برای خمیر) دو قاشق چای خوری - نمک (برای خمیر) یک سوم قاشق غذاخوری - تخم مرغ (برای خمیر) تخم مرغ 2عدد - روغن مایع دلپذیر (برای خمیر) 4 قاشق غذاخوری - گوشت چرخ کرده (برای روی پیتزا) 350 گرم - سس گوجه فرنگی دلپذیر (برای روی پیتزا) دو قاشق غذاخوری - پیاز (برای روی پیتزا) پیاز یک عدد متوسط - سیر له شده (برای روی پیتزا) دو حبه - فلفل دلمه ای (برای روی پیتزا) به میزان لازم - کاری، نمک، فلفل، آویشن (برای روی پیتزا) به میزان لازم - قارچ (برای روی پیتزا) قارچ 100گرم - پنیر پیتزا (برای روی پیتزا) به میزان دلخواه
طرز تهیه پیتزای خانگی بدون فر :
پیاز را خرد کرده و در روغن تفت دهید. سیر له شده را به آن اضافه کرده و گوشت چرخ شده را به آن بیفزایید و هم بزنید. سپس رب و نمک و فلفل و ادویههای دلخواهتان را اضافه کرده و با نصف لیوان آب به مدت یک ربع بپزید. تا حدی که آب آن کشیده شود. در ظرف دیگری، فلفل دلمه و قارچ خرد شده را در روغن و با حرارت زیاد تفت دهید. در این صورت فلفل و قارچ آب خود را از دست نمیدهند و تغییر رنگ نخواهند داشت. بعد از سرخ شدن قارچ و فلفل، آنها را کنار بگذارید.
حالا آرد، بیکینگ پودر و نمک را با هم الک کنید. ماست و تخممرغ و روغن را با هم بزنید و مخلوط آرد را روی آن بریزید. سپس خمیر را با قاشق هم بزنید تا کاملا یک دست شود. این خمیر تا پایان حالت چسبندگی خواهد داشت. پس از اضافه کردن آرد بیشتر خودداری کنید.تابه مورد نظرتان را چرب کنید و خمیر را با انگشتانی که آنها را هم چرب کردهاید، کف ظرف پهن کنید. دقت داشته باشید که خمیر نازک باشد. این میزان خمیر برای 3 تابه با قطر 30سانتیمتر کافی خواهد بود.
بعد از آنکه خمیر را پهن کردید، در تابه را بگذارید و به مدت 5دقیقه با حرارت ملایم بپزید. سپس در ظرف را برداشته، گوشت، قارچ، فلفل دلمه، آویشن و پنیر پیتزا را روی نان پیتزا ریخته دوباره در ظرف را بگذارید تا وقتی که پنیر آب شود. بعد از 10دقیقه در ظرف را بردارید و دوباره به مدت 10 دقیقه حرارت دهید. اگر میخواهید نان پیتزا حالت خشکتری پیدا کند میتوانید کمی حرارت را زیاد کرده و مرتب آن را چک کنید تا ته نگیرد.
این پیتزا بسیار ساده و سریع است. فقط به یاد داشته باشید که خمیر را زیاد کلفت نگیرید. در این صورت ممکن است مغز پخت نشود.
مواد لازم : ماهی سفید- شیر نصف لیوان - پودر سیر به مقدار لازم - نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم - سس سیر دلپذیر - تره فرنگی خرد شده برای تزیین
طعم دار کردن ماهی سفید:
برای طعم دار کردن و گرفتن بوی بد ماهی ، ماهی را در مخلوط شیر، فلفل سیاه و پودر سیر به مدت نیم ساعت استراحت دهید تا هم بوی بد ماهی گرفته شود و هم مزه شیر به خورد ماهی برود ، خواباندن ماهی در شیر بسیار بافت ماهی را لطیف تر و لذیذتر میکند.
سرخ کردن ماهی سفید:
ماهی ها را از شیر بیرون آورده و روی آن را با کمی روغن و فلفل سیاه چرب کنید و در تابه نچسب با روغن کم سرخ نمایید.
وقتی هر دو روی ماهی سرخ شد در ظرف چیده با تره فرنگی تزیین نمایید و با سس سیر دلپذیر سرو کنید.
مواد لازم:
لوبیا چیتی دلپذیر 1 قوطی - پودر فلفل نصف قاشق مربا خوری - پنیر چدار رنده شده 225 گرم - چیپس ذرت 175 گرم - پیاز یا پیازچه خرد شده 1 عدد - خامه ترش به مقدار لازم
طرز تهیه:
در ظرف نسوزی یک لایه از چیپس ذرت قرار داده و روی آن را با یک لایه لوبیای دلپذیر که گرم شده می پوشانیم. روی سطح لوبیا پنیر چدار رنده شده را ریخته و به مدت 5 تا 7 دقیقه در فر قرار می دهیم تا سطح آن کاملاً طلایی شود(این غذا را با خامه ترش سرو می کنند)
طرز تهیه خامه ترش:
ماست خامه ای 100 گرم- خامه 100 گرم- آبلیمو نصف قاشق مربا خوری
ماست، خامه و آبلیمو را کاملاً مخلوط کرده و روی غذا را با این کرم تزیین می کنیم.
مواد لازم:
گوشت: 500 گرم - پیاز داغ: 3 قاشق سوپخوری - پودر هل: 1 قاشق سوپخوری - برنج: 5 پیمانه - رب گوجه فرنگی دلپذیر: 1 قاشق سوپخوری - نمک، فلف، زردچوبه و دارچین: به میزان لازم - روغن مایع دلپذیر: به میزان لازم - پودر لیمو: 1 قاشق مربا خوری - خلال پسته، بادام و پرتقال رنده شده: به میزان لازم - زعفران: 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه : ابتدا گوشت را داخل روغن مایع تفت می دهیم و به صورت قیمه در می آوریم تا آبش کشیده شود و بعد دو لیوان آب به گوشت اضافه می کنیم. زغفران و رب را اضافه می کنیم و می گذاریم تا گوشت بپزد. برنج را می پزیم و آبکش کرده و دم می کنیم. زمانی که گوشت نیم پز شد، در داخل آن پیاز داغ و ادویه می ریزیم و در قابلمه را می گذاریم تا گوشت بپزد. آخر کار که گوشت پخت، پودر هل را اضافه می کنیم. خلال پرتقال را بهتر است 6 ساعت قبل خیس کنید، آب آن را گرفته و در داخل قابلمه می ریزیم و دو قاشق شکر اضافه کرده و می گذاریم به جوش بیاید. خلال پسته و بادام را با روغن مایع، کمتر از یک دقیقه تفت می دهیم. زعفران دم شده را به کمی برنج اضافه می کنیم و هم میزنیم. زرشک را نیز با کمی شکر در روغن تفت می دهیم. در داخل یک دیس، ابتدا مقداری پلو سفید، گوشت، پلو زعفرانی و بعد روی آن خلال پسته، پرتقال و زرشک می ریزیم.
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده 500 گرم - نمک،فلفل و جعفری به میزان لازم - تخم مرغ 3 عدد - خیار شور دلپذیر به مقدار لازم - پیاز رنده شده 2 قاشق غذا خوری - کنسرو نخود فرنگی دلپذیر جهت تزئین - تخم مرغ پخته شده 3 عدد - ذرت دلپذیر جهت تزئین - رب گوجه فرنگی دلپذیر 3 قاشق سوپ خوری
طرز تهیه:
ابتدا گوشت چرخ شده را با تخم مرغ، نمک و فلفل مخلوط کرده، سپس مواد آماده را کاملا ورز می دهیم و روی تخته پهن می کنیم. روی آن جعفری خرد شده می ریزیم. تخم مرغ آب پز را نصف کرده و روی آن قرار داده، شروع به پیچیدن می کنیم. پس از پیچیدن لبه آن را می چسبانیم. سپس با پیاز، رب گوجه فرنگی دلپذیر، ادویه و نمک، سس درست می کنیم. وقتی جوش آمد دست پیچ را میان آن گذاشته و با شعله کم آن را می جوشانیم. پس از ده دقیقه آن را چرخانده تا تمام سطح دست پیچ با سس خوش طعم و خوش رنگ شود. سپس می گذاریم سرد شود و آن را به شکل رولت برش می دهیم و سس باقیمانده را روی آن می ریزیم. در پایان دست پیچ را با نخود فرنگی و خیار شور در ظرف مورد نظر تزئین می کنیم.
مواد لازم :
تخم مرغ پخته شده 2 عدد - کنسرو تن ماهی دلپذیر 2 عدد - پیازچه 100 گرم - پودر ژلاتین 1 قاشق غذا خوری - شوید 100 گرم - سس مایونز دلپذیر 200 گرم - فلفل دلمه 2 عدد
طرز تهیه :
ابتدا تخم مرغ پخته را رنده کرده و با پیازچه، شوید، سس مایونز دلپذیر، فلفل دلمه رنگی، تن ماهی دلپذیر و ژلاتین حل شده در آب جوش مخلوط می کنیم. ظرف مناسبی که دیواره آن بلند باشد را انتخاب کرده و درون آن را چرب می کنیم. مواد را داخل ظرف ریخته و سپس در یخچال می گذاریم تا ژلاتین بسته شود. پس از دو تا چهار ساعت ظرف را از یخچال خارج می کنیم. ظرف را داخل آب گرم فرو برده و بر می گردانیم.
مواد لازم : پیاز 1 عدد - رب گوجه فرنگی دلپذیر 2 قاشق غذا خوری - برنج 500 گرم - دارچین 1 قاشق غذا خوری - کلم برگ 1 کیلو- روغن مایع دلپذیر به مقدار لازم - گوشت خرد شده 500 گرم - نمک، فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
طرز تهيه: ابتدا پيازها را خلال كرده و سرخ ميكنيم. سپس گوشتها را اضافه كرده و تفت ميدهيم. كلمها را شسته و ريز خرد ميكنيم و به مواد اضافه نموده و تفت ميدهيم. رب گوجه فرنگی دلپذیر را همراه با نمك، فلفل و زرد چوبه به مواد اضافه کرده و تفت ميدهيم. سپس دارچين را با این مواد مخلوط ميكنيم و با مقداری آب ميگذاريم بپزد. مقداري برنج درون قابلمه ريخته و سپس مقداري از مواد آماده شده را روی آن می ریزیم (مجددا این کار را تکرار می کنیم) سپس برنج را دم می کنیم.
ماهی سالمون با سس چیلی دلپذیر
مواد لازم:
روغن زیتون چهار قاشق سوپخوری
ماهی سالمون 450 گرم
فلفل دلمای قرمز خلالی خرد شده دو عدد
پنیر موزارلای رنده شده 230 گرم
نان ذرت مکزیکی بزرگ ( ترتیلا ) هشت عدد
مواد لازم برای سس:
سس چیلی دلپذیر سه چهارم فنجان
سس سویا یک چهارم فنجان
شکر قهوه ای دو قاشق سوپخوری
کره بادام زمینی یک قاشق سوپخوری
شیر نارگیل پر چرب یک دوم فنجان
سرکه دو قاشق سوپخوری
آب لیموترش یک عدد
سیر رنده شده یک عدد
زنجبیل تازه رنده شده یک قاشق غذاخوری
فلفل سیاه یک دوم قاشق چایخوری
طرز تهیه:
ابتدا مواد لازم برای سس را در تابه ای کوچک با یکدیگر مخلوط کرده و می گذاریم تا جوش بیاید سپس حرارت را کم کرده و 15-10 زمان میدهیم تا غلیظ شود.
فر را تا دمای 375 درجه فارنهایت گرم میکنیم و تکه های سالمون را در ظرف فر می چینیم و روی هر کدام یک قاشق سوپخوری از سس سرد شده می ریزیم و به مدت 15-10 دقیقه داخل فر قرار داده تا سالمون پخته شود.با یک چنگال آنها را به قطعات ریز تقسیم می کنیم.
روی چهار عدد از نان های ذرت، کره بادام زمینی و سس چیلی دلپذیر را تا یک سانتی متری لبه نان مالیده و سالمون، فلفل دلمه،پنیر موزارلا را روی هم قرار می دهیم و نان دیگری روی آنها می گذاریم.
روغن زیتون را کف تابه ریخته و هر یک از نان ها را 4-3 دقیقه سرخ می کنیم تا طلایی رنگ و ترد شود و آن را برگردانده دو دقیقه دیگر تفت می دهیم.
نان ها را به چهار قسمت تقسیم کنید و گرم میل نمایید.
مواد لازم :
• 1 عدد كنسرو تن ماهی دلپذیر
• 3 حبه سیر له شده
• 1 عدد پیاز نگینی خرد شده
• 1 پیمانه جعفری خرد شده
• 1 عدد فلفل دلمهای نگيني خرد شده
• 1 عدد کنسرو ذرت دلپذیر
• 2 پیمانه برنج
• به میزان لازم نمک، فلفل و زردچوبه
• به میزان لازم زعفران آب کرده
• به میزان لازم روغن دلپذیر
طرز تهیه:
1. ابتدا تن ماهی را به مدت 20 دقیقه داخل آب جوش بجوشانید. حالا ابتدا مايه پلو قاطي را آماده كنيد براي اين منظور در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. حالا پیاز را داخل آن تفت دهید تا نرم شود، سپس سیرها را هم اضافه کرده ، كمي تفت دهید.
2. نمك، فلفل و زردچوبه، فلفل دلمهای خرد شده، ذرت و تن ماهی را اضافه کنید و با هم تفت دهید. مقدار کمی آب به مواد اضافه کرده و در قابلمه را بگذاريد و صبر کنید تا مواد با هم بپزند و به خورد هم بروند. در انتها زعفران را اضافه كرده، زیر حرارت را خاموش کنید.
3. در یک قابلمه مقداری آب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید. حالا برنج را که از دو ساعت قبل خیس کرده بودید داخل قابلمه بریزید. حدود 5 دقیقه قبل از اینکه برنج را آبکشی کنید، جعفری را بریزید و بهآرامی هم بزنید، سپس آنها را درون سبد بریزید.
4. تهدیگ مورد نظرتان را همراه با مقداری روغن داخل قابلمه قرار دهید. حالا برنج و مواد داخل تابه را بهصورت لایهلایه بریزید، سپس برنج را دم کنید.
5. وقتی برنج آماده شد، آن را در ظرف مورد نظرتان بریزید و سرو کنید
مواد لازم:
آب مرغ 1 پیمانه - پیاز 1 عدد - سیخ چوبی 4 عدد - کره 100 گرم - سیب درختی 1 عدد - برنج خام 100 گرم - فلفل دلمه رنگی 2 عدد - زعفران به مقدار لازم - گوشت گوساله ورقه شده 200 گرم - روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری - روغن مایع دلپذیر به مقدار لازم - کنسرو نخود فرنگی دلپذیر 50 گرم
طرز تهیه:
ابتدا پیاز را خرد کرده و روی گوشت مقداری روغن زیتون بی بو با فلفل دلمه ای نگینی می گذاریم و روی آنها مقداری روغن زیتون، نمک و فلفل می ریزیم. برنج را آبکش کرده و با مقداری روغن زیتون و فلفل دلمه ای مخلوط می کنیم. زعفران، نخود فرنگی دلپذیر و آب مرغ را اضافه کرده و هم می زنیم. گوشت ها را به سیخ کشیده و مقداری می کوبیم و آن را داخل کره سرخ می کنیم. فلفل دلمه ای ها را یکی در میان به سیخ کشیده و می گذاریم داخل تابه سرخ شوند و در آخر سیب ها را سرخ کرده و در ظرف می گذاریم و روی آنها برنج و کباب ها را می گذاریم.
فیله گوساله 1 کیلو
خیارشور دلپذیر 1 عدد
نان سفید 2 عدد
پیاز بزرگ 1 عدد
سس مایونز دلپذیر به مقدار لازم
جعفری خرد شده به مقدار لازم
روغن سرخ کردنی دلپذیر به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا فیله گوساله را در روغن سرخ می کنیم.
نان سفید را حلقه حلقه می بریم و در روغن تفت می دهیم.
خیار شور و پیاز را رنده می کنیم. روی هر تکه گوشت را با کارد، سس مایونز دلپذیر می مالیم و روی یک حلقه نان می گذاریم، خیارشور و پیاز رنده شده را روی آن می گذاریم و کمی جعفری رویش می پاشیم.
مصرف سرانه زیتون در ایرانیان پائین است. مصرف سرانه زیتون در ایران 160 گرم است در حالی که
این رقم در یونانیان به 500 گرم
میرسد.
فرزندان خود را به خوردن روغن
زیتون با نان سنگک برشته عادت
دهید.
گوشت ماهی تن هم مانند گوشت بیشتر انواع ماهی ها، سرشار از اسیدهای چرب امگا 3 است که مصرف آن مشکلات پوستی و التهابات را کاهش می دهد و سرعت بهبود بیماران قلبی را بالا
می برد.
اسید چرب امگا 3، اسید چرب مفیدی است که با اثر گذاری بر خون، از لخته شدن آن جلوگیری می کند. همچنین از فشار شریانی می کاهد، تراز کلسترول مطلوب (HDL) را زیاد می کند و تراز کلسترول نامطلوب (LDL) را کم می کند.
افزون بر این اسیدهای چرب امگا 3 فرد را در برابر التهاب مفاصل، فشار خون، سرطان خون و غیره محافظت می کند.
اسید چرب امگا 3 در روغن زیتون، میوه های فندقی، روغن سویا، دانه های کتان و روغن ماهی خصوصا ماهی های عمق زی و سردابی فراوان یافت می شود.
ماهی سرشار از اسیدهای چرب امگا 3 است. علاوه بر این حاوی مواد مغذی چون کلسیم و فسفر می باشد که همگی برای سلامتی انسان مفـیدند.
همچنیــن روغن ماهی باعث می شود که کـبد ترشح و تولیـد تری گلیسیرید خون را تا مقدار قابل ملاحظه ای کاهش دهد.
نشانی : کرج – کمالشهر- شهرک رضوانیه- انتهای خیابان بیستم
کد پستی : 3199985809
تلفن : (0263) 4718100-8
ساعات پاسخگویی : 8:00 - 17:00
پست الکترونیک : info_2@kadbanooco.com
نشانی : تهران، جاده قدیم کرج، بزرگراه فتح، کیلومتر سه، رو به روی شیر پاستوریزه، انتهای فتح هفتم، پلاک بیست و چهار، دفتر بازاریابی شرکت کدبانو - دلپذیر
کد پستی : 1387683817
صندوق پستی : 13865/111
تلفن : (021) 61939802
ساعات پاسخگویی : 8:00 - 17:00
دورنگار (فکس) : (021) 66808770
پست الکترونیک : info_2@kadbanooco.com